Save the date – 7e week van het microkrediet, van 19 tot 23 maart 2018

VERGEET ALLE VOOROORDELEN OVER ONDERNEMEN

Donderdag 1 maart 2018 — Van 19 tot 23 maart organiseren microStart en Impulskrediet opnieuw de Week van het Microkrediet onder de hoge bescherming van H.M. de Koningin, om ondernemers aan te moedigen om hun ondernemingsplannen te concretiseren.

VERGEET ALLE VOOROORDELEN OVER ONDERNEMEN

Dat is de boodschap die microStart en Impulskrediet (twee van de grootste microkredietverleners in België) willen meegeven tijdens deze editie van de Week van het Microkrediet: ondernemen is niet voorbehouden aan een beperkte elite maar moet mogelijk zijn voor iedereen, ongeacht zijn of haar afkomst, geslacht, sociale achtergrond of leeftijd.

OVERAL IN BELGIË

Tijdens de Week van het Microkrediet 2018 zullen de teams van microStart en Impulskrediet die positieve boodschap promoten bij hun klanten, partners en het grote publiek, tijdens tientallen evenementen die doorgaan in het hele land.

Van Brussel tot Antwerpen, over Sint-Niklaas, Gent, Kortrijk, Namen, Charleroi en een aantal andere steden, de hele week lang krijgen kandidaat-ondernemers met concrete plannen voor een micro-onderneming de kans om de adviseurs van microStart en Impulskrediet te ontmoeten. Elke dag van de week staat in het teken van een van de thema’s (gender, afkomst, leeftijd…) tijdens lokale evenementen.

Elke dag zal een micro-ondernemer met een bijzondere verdienste bekroond worden met een Award. Tot slot zal op vrijdag 23 maart de prijs Micro-ondernemer van het Jaar worden uitgereikt tijdens een slotceremonie.

Het volledige programma wordt u binnenkort toegestuurd.

NEEM JE TOEKOMST ZELF IN HANDEN

De actie van microStart en Impulskrediet is het bewijs dat iedereen succesvol kan ondernemen, op voorwaarde dat ondernemers toegang hebben tot financiering en begeleiding op maat, dé twee pijlers van het microkrediet.

Microkrediet is een efficiënte manier om werkloosheid en uitsluiting tegen te gaan. Ook ondernemers die niet binnen het systeem van de klassieke banken passen, kunnen hun eigen bedrijfje oprichten en succesvol zijn. Gewoon omdat ze hun toekomst graag zelf in handen nemen!

Perscontact:

Voor bijkomende informatie, beeldmateriaal of een aanvraag voor een interview: Voice Agency, Laure Vandeghinste – 0479/60.45.92 – laurev@voice.be

Partners:

Volgende partners kenden alvast hun steun toe aan deze editie van de Week van het Microkrediet: BNP Paribas Fortis, AG Insurance, Partena, Hefboom, PMVz, Funds For Good, Lions, Unizo, VDAB, European Investment Fund, Agentschap Innoveren en Ondernemen, …

Laure Vandeghinste Voice Agency